Puss kanske



Firade soffan tonight, blev tidig hemgång för min del medans de andra drog vidare för att äga krogen!
You're the best. puss


Soffans big day

Min äldsta vän blir arton idag!!!! Grattis beeebbbbeeee 

  

hey stoopid

Hade körlektion imorse runt elva, efter den var det en timme kvar till bussen hem gick. Detta resulterade i en till nyårsklänning? Vet inte riktigt hur det gick till men he he he. Träffade även Vibbi och fröken Nathalieee!

Kvällen igår var supermys, massa plus på er!

Söndag

Har haft en kanonjul med massa mys, en galen släkt och skitbra klappar woho. Fortsatte på juldagen med att ha en guld kväll med Beccs och massa andra sköna människor! Och igår blev det en efterlängtad softardag i soffan, så jekla värt. Ikväll är det mys med mina brudar. sweeeet

Let it be

Har nyss varit på kalas och firat Kalle som blev tjugo! Hade jättetrevligt med världens skönaste släkt som vanligt ♥ Nu blir det snart att klä granen och sen krypa upp i soffan med min megakopp fylld med glögg och invänta självaste julafton. Ser ut att bli fina planer till helgen också, sååå jäkla guld!

I
feel
good

Tre dagar

Årets sista match slutade med vinst, underbart! Efter matchen däckade jag i soffan till Narnia och sen blev det mys hela kvällen. Imorse mötte jag upp Lisa hos farfar för massa julfix, slutade i att jag blev nio böcker, fyra filmer och några hundra rikare :) Nu ska jag dö i badet sen bort på gatan och myyyysa. puss ♥


Söndag

Hade en så jäkla värd dag med the boys igår! Först julklappshandling och mat på mberg sen vidare till bio och till sist hamnade hos hellis där det blev kortspel, guld. Idag är det match. Let's go


I en spegel som jag har

Gick upp vid sex för att åka till skolan på avslutning, kom hem runt halv elva och har sovit tills nu i princip. Väcktes av min underbara syster som hade gjort pannkakor! Puss på henne!


Friday night baby

Lov förihelvete! Gött! Ikväll blir det mangan & stig lasse, taggad till tusen. Life i good

Stå aldrig still

Det ligger faktiskt ett täcke av snön på gatan, väldigt klent men ändåååå, woho! Nu saknas det bara att skolan skulle gå upp i rök. Jag vill ha looooooooov!


Puss kanske

Blir brudarna imornkväll och jag taggar helg stenhårt. Ska inleda den med två avsnitt ph och sovmorgon! tjaaa


TA SLUUUUT

Skolan har gått och blivit dum i huvudet. Imorn är det sjätte engelska provet på några veckor. På måndag är det svenska prov. På torsdag är det matteprov. Och redan är tre prov & två redovisningar inbokade till de två veckor då vi kommer tillbaka efter jullovet innan vi går på praktik? Humor?

Heeeelg

Hade en så jäkla värd fredagkväll med kaffe, glögg, gh och kortspel! Länge sen jag hade så kul :) Synd dock att natten inte blev lika värd, väcktes inte mindre än tolv gånger av min mobil! Jäkla fyllon haha. På lördagen blev det mys i Västerås med laget och kolla VM, sen softarkväll. Idag kollade jag & mina babes dansavslutning, för kul!! Lagom inspirerande, eller vad säger ni tjejer? ;)

Nu phdejt med B ♥


If you're into it

Softarkväll igår, sweeet. Och ikväll? Ja ni kan ju gissa!!
Träning förut och ja, vårt lag är bäst. Ni är guld värda brudar ♥

Survivor

Gårdagen var galen. De här veckorna är galna. Öppet hus i skolan ikväll, galet!


RSS 2.0