Vaknade med svullen hals. Trött som jag vet inte vad. Typisk måndag.


Min helg

Hade en jättemysig fredagkväll med min fina Malin som sen avslutades i soffan framför en bra film. Lördagen bestod av plugg med Robin, storhandling, städning och en kort sväng till marieberg med älskling.
Idag började jag dagen med en riktigt lång promenad, finns nog inte så mycket bättre sätt att starta dagen på? Sen har jag varit i Pålsboda hela eftermiddagen, firat faster Lena (som bjöd på en himmelsk citron&marängpaj!!) och bara njutit av att vara hemmahemma.
Hoppas ni har haft en bra helg!! Godnatt

 


Fredag

Veckan har sprungit ifrån mig med stormsteg. Har varit trött, seg och allmänt otaggad. Ska försöka vända på detta i helgen, börjar med mysmiddag på Efesos med Mallan ikväll! ♥

Lördag

Blev att åka till Mellringe och kolla innebandy med fina vänner idag, resultatet tror jag syns på soffans min haha.. Imorn kommer Emma hit på fika och sen blir det mer innebandy med Linnéa!


Torsdag

Haft en otroligt seg dag. Jobbade ett par timmar innan jag besökte sjukgymnasten med min rygg. Fick ut rätt mycket bra saker av besöket så nu vet jag vad jag ska göra de närmsta veckorna, hoppas på positiva resultat. Var helt slut efter och somnade i soffan. Makade mig upp fyra timmar senare för att åka iväg på zumba. Och mina vänner, det är värt det varje gång. Så med lite mer energi än jag började med tog jag svängen förbi ica på hemvägen. Handlade som vanligt lite mer än vad jag egentligen kan balansera på cykeln och fick kämpa hela vägen hem.
För ungefär en timme sen fick jag för mig att prova min nya finfina skrivare jag fick i julklapp. På snudd på letade efter papper som kanske skulle komma till användning haha. Den funkade Canon. Haha. Ne okej, dåliga skämt i all ära men nu behöver jag sova! Helgen är välkommen.

Lite lånade bilder från de senaste veckorna:

(Tack Frida, Natti & Soffan hihi ♥)







Söndagsmys

Blev, som utlovat, bjuden på plankstek i fredags. Var supergott och mycket bra betyg för att vara första gången! Sen blev det soffmys hela kvällen. På lördagkväll hälsade jag & Jakob på i Pålsboda och då var det dags igen - pappa bjöd på tvårätters och mamma på efterrätt. Så mysigt att få komma hem och bli ompysslad och bjuden på riktigt god hemmalagad mat!! Idag blev det långpromenad med Malin och sedan handboll med stora delar av familjen Fransson.
Nu ska jag krypa ner i soffan med en stel rygg och ett huvud som inte riktigt vill samarbeta för att ladda inför veckan. Två nya kurser och jobb, wish me luck!

TGI Friday

Tenta två av två godkänd, lämnade in de två sista uppgifterna på kursen igår även de godkända. Nya kurser på måndag men fram tills dess - ledig. Det firades idag med att jobba med två av mina fina! Nu väntar jag in mitt hjärta som har lovat att bjuda på plankstek!! Ha en fin fredag ♥


Twisted

Humöret sjunker, jobbiga känslor infinner sig och allt känns värre än sekunden innan.
Längtar till nästa vecka.

Onsdag

Började dagen med morgonmys. Nu sitter jag och pluggar något som för mig är helt orelevant för min utbildning och som jag troligtvis kommer ha glömt bort redan imorgonkväll.. / Irriterad tjej


Bra dag

Tack cdon för studentvänliga priser och snabb leverans! Och tack mamma för den sjukt goda mangon.


Tisdag

Gårdagen bestod av tenta nummer ett för denna vecka, brödbak och städning. "Återvände" till njoy efter fyra veckors sjuk & juluppehåll. Och som jag hade saknat det. Var perfekt att börja med RPM och känna endorfinerna kicka in direkt. Idag har jag börjat plugga inför tenta nummer två. Som är på torsdag... Behöver jag ens säga hur skönt det ska bli på torsdagkväll då tre helt lediga dagar väntar innan nya kurser börjar?


Dagen före

Hela min vecka borde ha sett ut såhär:



Istället har det blivit lite annat mysigt som att plocka undan julen, fixa hemma, läsa GW och umgås med mina fina ♥ Fredagkvällen spenderades på konserthuset med trevligt sällskap och lördagkväll med underbara brudar! Tenta imorn och jag kommer inte ångra en sekund att jag gjort så mycket bra den här veckan när jag borde ha pluggat. All den bra energi som vänner (har jag nämnt att jag har så otroligt fina vänner?) familj och min jakob ger är ovärderlig. Nära & Kära v.s Tentaångest 1-0
Godnatt!


Lördag

Någon form av nackspärr har smugit sig på under natten och ryggen värker. Det är svinkallt i lägenheten och mina byggböcker känns inte alls lika lockande som filten i soffan. Inspiration någon?


Onsdag

Startade dagen med plugg med Olivia. Blev några effektiva timmar innan vi gav upp och bestämde tid imorgon igen. Jag är absolut klapprutten på det här med att börja i tid och sen lägga ner tillräckligt med tid. Finns ju så mycket annat man kan göra? På kvällen kom sen farfar, Lena, Kalle & Lisa med pojkvän på besök. Jättetrevligt! Nu kallar soffan (eller möjligtvis sängen, hm) så jag orkar med morgondagen. Godnatt!!

2012

Firade min fina vän Sofia i torsdags, hon bjöd på god mat och kvällen innehöll som vanligt massor av skratt med underbara brudar!!



Nyår spenderades traditionsenligt i Pålsboda gymnastiksal med innebandy på förmiddagen och uppe vid ip för att grilla vid lunch! På kvällen bjöd Emil & Niclas på middag och festligehter hela natten, sjukt lyckat nyår i fina flickors sällskap ♥



Nyårsdagen spenderades i soffan med mitt hjärta och på kvällen med världens bästa mallan.
Jättebra slut på 2011 och jättebra start på 2012.

RSS 2.0