Ännu en istid?

Idag gick jag hem från skolan. Burr. Köpte också ett busskort eftersom jag är trött på att frysa häcken av mig varje morgon & varje eftermiddag på hojen. Har haft en lugn dag idag, hunnit duscha länge och skypat med Linnéa! Nu borde jag plugga men min hjärna har redan gått till sängs tror jag.. Hoppas på att Kristins magi funkar imorn bitti så vi får något gjort! (Eller ja, att jag får något gjort hehe)

Är nog lika bra att jag lägger mig i soffan och kollar charmed. Kanske lite te på det hela? På fredag ska jag träffa min solstråle som sen åker bort i en månad. Ska bli mysipysi. Neee nu stänger jag ner, ciaooo

Måndag morgon

Har haft en underbar helg hemma i Pålsboda, träffat soffan, haft första adventsmys hos mormor & morfar, och spenderat massor av tid med jakob. Idag vaknade jag upp med halsont och känner hur bacillerna knackar på, inte riktigt den början på en ny vecka jag hade hoppats på. Ska åka iväg till campus för en föreläsning, sen hem och bädda ner mig!

Längtar till jul och till att vara hemma. Där jag hör hemma.


Torsdag

Vill vara ledig så man får lite tid att uppskatta snön! Just nu är den bara ett enda stort hinder man måste möta varje dag för att ta sig till skolan. Inte direkt uppmuntrande. Saknar värmen!


Snöstorm

Har spenderat kvällen framför datorn och pratat med många saknade människor. Riktigt värd kväll!!


Breathe in for luck, breathe in so deep

Ser fram emot veckan med nya ögon. Du och jag


Jobbigt läge

Det är så sjukt deprimerande när klockan ringer och det är kolsvart ute. Verkligen kolsvart. Mitt element funkar dessutom inte så är rätt så jättekallt här inne. Bestämde mig för att äta frukost i sängen idag, ingen bra idé. Sitter fortfarande under täcket med datorn i knäet och vill verkligen inte gå upp! Ska möta Kristin i skolan om en halvtimme, så det är väl bara att bita ihop och påbörja den femton minuter långa cykelturen i kylan. Heja heja

.

Ingen bra dag. Börjar bli för många sådana dagar.

Nedräkning

Tillbaka i Linköping efter en fullproppad helg. Börjar nästa vecka med en sovmorgon, skönt. Sen är det en månad kvar innan jullov och hemflytt. Jag längtar faktiskt! Nu ska jag sova, gott och länge.

Torsdag

Har känt mig hängig sen i tisdags och imorse sa kroppen emot, skippade första lektionen och kämpade mig sedan iväg för fyra timmar linjär algebra på eftermiddagen. Tungt. Tungtelitungt tungt.

Fröken B åkte hem idag och lägenheten är tom och läskig. För att lätta upp stämningen lite har jag ätit pizza till navy cis, nu blir det en lååång dusch.

Imorgon är det äntligen fredag!!!

Höstmörker

Har haft två tunga dagar i skolan, känner mig omotiverad till tusen. Tur att det finns härliga brudar som hjälper mig överleva. Tur också att becca spelar julmusik och sjunger högt och fint. Höjer stämningen ett par snäpp här hemma. Nu sitter vi i varsitt rum vid varsin dator och skriver till varandra på facebook, ganska mysigt det också.


Ser fram emot helgen så himla mycket! Vara hemma med familjen och få pussa på jakob. Bara två dagar kvar, fortsätt simma..

Monday night

Har haft en ledig dag och utnyttjat den bra. Hunnit träna, plugga och söka jobb. Lagade god mat till lunch och tog en sväng på stan på eftermiddagen. Nu blir det kvällis innan ph och älskade maria montazami!!

Drack mitt nyinköpta polkagriste till frukosten, jättegottttt, rekommenderas!

Ny vecka

Efter en liten morgonpromenad i regnet blir det nu frukostmys framför tvn, värt!!


Fars dag

Efter allt som hänt i höst är jag om möjligt bara ännu mer tacksam över mina fina föräldrar. Jag hoppas att jag i framtiden kommer lyckas lika bra som er.

I hjärtat står familjen före allt


Sunday

Min älskling kom i torsdags kväll och åkte imorse. Var lika mysigt som alltid, har lagat massor med god mat och bara tagit det lugnt. Du gör så mycket genom att bara vara nära Jakob.

Annars har varit en tung helg i allmänhet, har brottats med en konstant huvudvärk som inte ger vika för något och idag saknar jag familjen och allt mys som hör fars-dag till. Om fem dagar får jag träffa dem igen och jag längtar! Nästa helg innebär också harry p, är helt galet förväntansfull!!



Nu ska jag släcka alla ljus, krypa ner i min varma säng och drömma mig bort från saknad och huvudvärk. Godnatt


Saknar la familia

Har hunnit med att "träna" (köra styrka och improviserat med löpning upp&ner i trapphuset, efter att ha läst det någonstans? kommer inte ihåg vart..) och även tvättat. För några veckor sen hjälpte jag en utländsk kvinna med tvättmaskinerna och gav henne resten av min tvättid. Idag träffade jag henne igen och hon insisterade på att jag skulle ta hennes torkrum eftersom fläkten i vårt torkrum bara blåser kalluft. Jag tror det gjorde min dag litegrann, trevliga grannar växer inte på träd härikring.

Nu ska jag avsluta kvällen med att läsa i den fetaste feta av mina matteböcker. Imorn kommer världens bästa jakob!! Jag längtar ♥


Ni är saknade där hemma!

Hard work work

Har gått kort dag idag, hunnit med att handla och fixa här hemma. Nu väntar eftermiddagsfika!


Titta det snöar!

Är inte direkt jättesugen på att trampa till skolan, kanske inte ens går att trampa, och är ännu mindre sugen på att gå. Blöööh. Önskar det gick några bra bussar!


Tisdag

Hade livets resa hem, tog tio minuter längre än vanligt. Fick bromsa hela nerförsbacken för att inte dratta omkull. Inte världens bästa cykelväder. Skulle verkligen behöva en sån där gosig sak man sätter på sadeln så man håller sig varm om rumpan, det ska skrivas på inköpslistan! Nu ligger jag nerbäddad i soffan under en filt med en kopp te. Planerar att ligga kvar här hela kvällen!

Frustration

Vill hitta inspiration till att träna! När kylan riktigt kryper innanför skinnet och man vet att bara cykelturen till spåret kommer kyla ner kroppen och göra tårna frusna så tar det emot. Och gymkort är lite för dyrt just nu. Önskar jag flyttat med träningscykeln hemifrån, den skulle vara min räddning. Lite pluttig fys räcker inte, behöver träna upp konditionen. Saknar innebandyn.

Söndagsmys

Ska kolla på Sex and the city 2, för sjuttioelfte gången, och avnjuta min ihopkämpade kvällis!


Finns inga ord




Vet inte vad jag skulle göra utan er två. Tänker på er varje dag!

Sjunde november

Tog kort dag i skolan i fredags, allt för att hinna med bussen hem. Missar den ändå. På grund av sega bussar och ännu segare busschaufförer. Fick i alla fall tag på en tågbiljett och kom hem rätt snabbt ändå, några hundralappar fattigare - helt i onödan. Hade fredagsmys med familjen, oerhört efterlängtat!! På kvällen åkte jag hem till Emma, käkade middag med henne och Jessi, sen pratades det och dansades över ett par glas vin. Riktigt värd tid med fina brudar ♥ Drog sedan in till strömpis, träffade några kända ansikten, annars var det inte så värst. Alldeles för mycket folk. Älskling kom och hämtade mig och vi tog vägen förbi donken innan vi åkte hem och sov i min nya, stora, säng.

Spenderade lördagen med Jakob och god mat, kollade på så mycket bättre och blev tårögd när petter blev tårögd haha! Idag kollade vi på lillebrors match och sedan hoppade jag på bussen hem till Linköping. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Manson medan jag läser mina älskade inredningstidningar, ska snart laga till lite lax. Värd söndag!


Sweet dreams

Började egentligen klockan tre idag, men eftersom jag och Kristin känner oss halvt efterblivna när det gäller linjära algebran så åkte vi dit runt ett och kämpade innan lektionen. Hann inte med värst mycket så planerade in en extra tidigt morgon på måndag också.. usch. Det enda positiva med den här dagen är att jag har bokat biljetter till hp woho. Längtar!

I helgen ska jag lämna böckerna i Linköping. Ska njuta hela helgen. Utgång med emma och mys med familjen. Och jakob, massor utav världens bästa jakob.

Nu blir det sängen. Är färdig med denna dag!


Frukostmys


Home alone

Becca spenderar kvällen och eventuellt natten hos Ica så jag är ensam i lägenheten. Kollar på I form med Anna Anka och äter glass. Pedagogiskt som fan. Har dessutom fått två önskningar om klippning idag haha. Så ska leka frisör hela veckan ut! Hehe.


Saknar Jakob.


Ligga-i-soffan-hela-dagen dag.

Jag vet inte om det är något fel på mig, men jag tycker verkligen inte om att börja klockan tio. Känns bara som ett stort slöseri med tid. Och eftersom jag aldrig kan somna om går jag ändå upp tidigt. Nä fy hörrni. Nu bär det av mot skolan för linjär algebra och diskret, inte sådär jättetaggad precis. Längtar efter fredag och min emma!


Update

Te scones och maria montazami får rädda kvällen


Bortom tröst

Kört på som fan i skolan. Tvättat. Tränat. Klippt Hårde. Bärt ner en 65 kilos tv för en miljon trappor. Handlat.


Och det enda jag kan tänka på.. vill ha mitt liv tillbaka.
Det här är inget liv. Inte när det känns så fel. Inte utan dig.


RSS 2.0