Söndag

Efter att ha börjat veckan med en fin måndag som dessutom innehöll säsongspremiär av hollywoodfruar (wiho) så har veckan fortsatt lika bra. Tisdag spenderade jag dagen med att fixa i lägenheten och sen blev det pitchers med fina tjejer på kvällen ♥



På onsdagen började skolan lite smått med introduktionsdag på uni, blev en riktigt trevlig dag/kväll med mycket nya intryck. Nu under helgen har jag fått finbesök av mamma, pappa, Ellen & Linn och installerat min nya microhylla som min snälla morfar har byggt och målat åt mig!! Toppennöjd blev jag!




Igår var det 20årskalas för joppe några dagar i förväg och det bjöds på massor utav god mat och prat i flera timmar! Idag fyller världens bästa mamma så det har varit fika med släkten i Pålsboda på eftermiddagen. Stort grattis!!! ♥ Nu ska jag inta soffläge och vila upp mig inför imorgon då Natti kommer på besök och vill få håret klippt!


 

Måndag

Bakade marängtårta för första gången idag och tog med till jobbet som avslutningsfika. Tror den vart helt okej för alla vågade sig på en bit! Efter det åkte jag&Robin till marieberg. Fick med mig ett proppfullt bagageutrymme hem, jättekul!! Så nu börjar det verkligen bli färdigt här hemma. Mysigt.

När jag kom hem så låg en liten present och väntade på mig.. tack finaste älskling!!

Summa sumarum

Har haft en riktigt bra helg, som började i fredags med tacokväll och fint sällskap. Lördag&söndag spenderade jag i Pålsboda, hjälpte farfar att städa, sydde gardiner och fick bygghjälp av morfar. Och massor och frukt och hemmagjorda sylter och marmelader av mormor, mums!

Passade självklart på att gosa med mina bebisar när jag var hemma ♥ Och när jag tittade bort från mina gardiner i en minut så tog kokos över arbetet åt mig.. Skitiga tassar på en vit gardin, toppen!


Road trip

Startade dagen med en morgonpromenad i det underbara vädret och sen bar det av till Söderköping med fina brudar för glassmys på Smultronstället. Helt otroligt god glass, värt! Ikväll kom mamma på besök och hjälpte till att spåna på lite detaljer till min lägenhet. Kommer bli så bra, puss på henne! Nu: Soffmys med min nya gosiga filt!


Tisdag

Igår gjorde jag oväntat nog min sista dag på Ericsson. Blandade känslor. Så nu har jag åtta hela dagar innan skolan börjar. Idag klev jag upp tidigt för att åka till Pålsboda och tvätta (eftersom jag har tappat min tvättnyckel...). Mitt på dagen var det sol och superskönt så hann även ligga och sova i solen några timmar, underbart. Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska sluta jobba så vi kan laga mat & mysa hela kvällen!! Ciaoo


Hk 59B

Lite nya inköp och gåvor från de senaste veckorna:



Blåbär

Helg härliga helg. Inledde dagen med att plocka blåbär med min goa mormor, fick även med mig nybakta bullar hem. Lyxigt!! Nu har jag städat och satt mig i soffan för att vänta på att min älskling ska sluta jobba. Sen ska vi mysa hela kvällen, perfekt fredag.


47åringens dag

Vaknade fem imorse och kunde inte somna om. Förmiddagsveckan hänger i!! Var till Örebro uni. idag och träffade en studievägledare inför hösten när jag ska börja plugga, lyckades orientera mig till rätt sal i rätt byggnad trots att jag aldrig varit där förut.. Efteråt tog jag en kort sväng på marieberg innan jobbet. Hittade lite småsaker till hemmet. Alltid lika kul att strosa i inredningsaffärer, önskar jag hade hur mycket pengar som helst att spendera haha.
Slutade sen jobbet redan vid sex för att hinna hem och fira världens bästa pappi som fyller år idag! Grattis pappa ♥ Det grillades hambugare och bjöds på fika som lilsis hade bakat. Jättemysigt! Nu har jag bäddat ner mig i soffan och tänker stanna här heeela kvällen. Eller ja, det som är kvar av den i alla fall! Godnatt


Ellen och Nilla


Tisdag

Startade dagen med en långpromenad i solen. Tänk att med rätt start på dagen känns allt lite lättare. Till och med de dötunga, överfulla kassarna från maxi där jag alltid handlar mer än jag egentligen kan bära. Nu ska jag laga någon riktigt god mat för att sedan åka iväg till jobbet, sex dagar kvar.


Back to work

Efter en otroligt skön långhelg är det dags att påbörja en ny eftermiddagsvecka på jobbet. Den sista eftermiddagsveckan. Bara sju dagar kvar på Ericsson, helt sjukt vad det senaste halvåret bara flugit iväg!! Dock har jag hela fyra timmar kvar på min helg, en liten tripp till marieberg kanske vore något?

Filmmys

Regnigt och grått. Alltså en riktigt bra ursäkt till att ligga i soffan framför bra filmer hela dagen!! Som tur är har jag världens bästa sällskap också ♥


Fredag

Spenderade min fredagförmiddag ute på sjön med mamma och pappa, och eftermiddagen med att gosa med saknade katter. Kvällen spenderades hemma hos Becca med massor av trevliga människor för att fira in hennes 20årsdag några dagar tidigare! Idag har jag storstädat bilen för att sen sova bort hela dagen... suck. Ska ta mig ur sängen och försöka göra något av de timmar som är kvar nu! ciao



Helg

Blev en kort dag då Malin och jag beslutade oss att sluta redan vid tolv idag för att njuta av vädret. Låg i parken och sola, sov och fikade i flera timmar. Välbehövligt. Nu på kvällen tog vi en promenad för att snart fortsätta med filmmys!! Underbara torsdag. Och på toppen av allt är vi lediga imorn, livet.

Sommaren är kort

Nio dagar jobb kvar och tjugo dagar till skolan börjar. Ska bli skönt att få komma tillbaka till studentlivet för att ge det en ny chans. En chans på hemmplan. Men känns så tråkigt att lämna alla härliga arbetskamrater och alla skratt som funnits bakom sig. Har trivts så bra på Ericsson, men känner att det är dags för mig att gå vidare. Vart vet ingen, allra minst jag. Men nu har jag en riktning.

Senaste tiden har gått så fort att jag skulle behöva en sommar till för att hinna med allt som jag ville hinna med. Har firat älsklings födelsedag många veckor i förväg med en helhelg i Stockholm. Gick på skansen, bio, museum och shoppade i underbart väder. Varit på ett annorlunda bröllop, sagt hejdå till storkusinen som flyttade till Singapore, premiärkollat skräck på bio tillsammans med världens bästa Natta och spenderat en heldag på Liseberg med ett stort och trevligt sällskap. Åkt båt och solat ute på en ö med världens bästa familj. Tagit första doppet för sommaren (ja jättesent, jag vet) i Knutstorps varma vatten. Allt det toppat med många födelsedagskalas är det som jag faktiskt hunnit med och njutit till fullo av.


RSS 2.0