Jakob Holm

Tack för att du är du ♥

Långa dagar

Har insett att mina ögon bara blir sämre, så blir att besöka optikern idag.. Förhoppningsvis kan huvudvärken försvinna då! Har dugga på lördag, sen är TATM79 slut! Vilket innebär att jag bara läser två kurser fram till "höstlovet". Ska bli skönt att äntligen kunna fokusera på diskret, fattar absolut nada just nu. Mitt hjärta kommer ner på lördag också, längtar med hela kroppen!

Mamma ringde igår från Turkiet, där min kära familj befinner sig just nu, och berättade om hur varmt och skönt det var. 34 grader i skuggan och sen hade de visst all inclusive med en jäkla service där nere. Kändes rätt skönt att höra när jag låg nerbäddad i soffan med feber i en iskall lägenhet.. suck.

Har börjat spana på planer inför våren och nästa läsår, tror jag kommit fram till vad som passar mig bäst. Ska funderas och beslutas flitigt den närmsta månaden, sen återkommer jag. Och när det gäller livet finns det egentligen inget beslut som kan kallas fel, för man kan alltid ångra sig och börja om, med erfarenhet och visdom i bagaget.

Jag är nöjd.


My love

Saknar min prins.


Tungt.

Vet inte ens vad jag ska skriva

Onsdag

Allt har gått så fort, har snart gått fyra veckor i skolan och därmed bott här i skägget i tre veckor. Känns helt ofattbart. Trivs riktigt bra trots att skäggetorp är lite av ett getto.. Hade förfest här igår innan vi drog till kalasmottagningen och teddybears, skitkul att träffa lite folk man faktiskt känner. Trots att teddybears var riktigt bra gick det åt skogen sen när vi först fick stå 40min i kö och sedan precis när vi var framme bli tvungna att utrymma lokalen pga brandalarm. Blev en lång och kall tisdagskväll, suck.
Och nu har jag gått och blivit sjuk, om det beror på kylan från gårdagskvällen eller om smittan som vandrar runt på universitetet nått mig vet jag inte. Pissigt mår jag i alla fall. Ska krypa ner i sängen igen med min fjärde kopp te och kolla på sex and the city 2!

Jag och min sambo i vår nyinförskaffade soffa


RSS 2.0