Söndagstrött

Underbar helg. Är helt slut så ska hoppa i mina bästa mjukisar och ta på mimmi-sockarna, sen blir det tv hela kvällen. Vore gött med lite pizza också om någon känner sig sugen att leverera?


Det är helger som denna jag hinner inse hur lyckligt lottad jag är. Är så glad för att jag har världens finaste vänner, pojkvän och familj. Hela högen. All kärlek till er

Torsdag

Fick skjuts av hjärtat till skolan i förmiddags, jag&Emelie körde lite uppgifter trots att torsdagar är vår "skol-fria" dag på schemat. För skol-fria dagar existerar nog tyvärr inte under universitetet, är alltid något som ligger och ruvar. Efter några korta men effektiva timmar åkte jag vidare till jobbet. Hade tänkt träna direkt efter, men pappa ringde och lockade med bio. Så jag bytte Zumba mot Tintin. Oehört skön torsdagkväll.
Nu sitter jag i soffan och kommer inte här ifrån, klockan ringer vid sex imorgon för en fullspäckad dag så borde verkligen pallra mig de två små metrarna till sängen nu...


Onsdag

Dagen mitt i veckan och det har definitivt blivit min tråkdag. Vet inte om det beror på att onsdagar inte innehåller någon skojig träning som annars skulle ge lite guldkant. Är självklart skönt att vila upp sig lite med gud så segt det är att komma hem från skolan, allt är kolsvart, och så ska man bara drösa runt och bli rastlös. Ne nu får jag ta tag i den här onsdagen och ge den lite guldkant ändå - världens bästa jakob räddar kvällen.


Myskväll

Kom faktiskt någonstans i skolan idag, mest tack vare Rickard som stod ut med mitt tjat om minsta detalj på uppgifterna hehe. Ska dit imorn förmiddag och fortsätta, känns stabilt igen. Kvällen har bestått av Zumba, sallad och mys med natti. Helt klart en riktigt värd tisdagkväll. Nu ska jag krypa ner under täcket i min tomma säng... Trist! Godnatt

Tisdagmorgon

Gick upp tidigt för att ta tåget hem och sätta mig med worduppgifter. Har snart suttit en och en halv timme och antingen så är jag skapligt efterbliven eller så är instruktionerna väldigt luddiga. Kanske en blandning. Hur som helst får jag väl satsa på att bli färdig i skolan där någon kan hjälpa mig.... Bra start på denna morgon också. Som tur är väntar Zumba och myskväll med mina hjärtisar.

Ny vecka, samma känsla

Den sega känslan från igår höll i sig, sov som en kratta och kände mig allt annat än utvilad imorse. Tog mig upp till skolan men kände hur allt bara gick in i ena örat och ut genom det andra. Åkte hem för att ta nya tag och plugga ikapp lite tappade uppgifter från förra veckan. Kom ingenstans, öppnade inte ens böckerna. Jättedåligt jag vet. Kroppen och huvudet har verkligen inte samarbetat med min vilja idag, men tog mig trots det iväg på RPM i sista sekund. Och det var så underbart värt att få piska igång kroppen och låta hjärnan vila i en hel timme. Känner mig lite piggare just nu, nyduschad och nyäten. Ska nog ta och unna mig en tidig kväll och krypa ner i sängen, får se om min mattekämpe vill haka på eller om han orkar kämpa på ett tag till.
Till helgen väntas massor av julmys och jag längtar!! Hoppas alla har haft en bättre måndag än mig och känner er taggade på resten av veckan. Godnatt!

Sista dagen på en bra vecka

.. blev inte riktigt lika bra. Vaknade senare än någonsin och all ork hade flytt ut genom fönstret. Som tur är tog mitt hjärta hand om mig hela morgonen (läs: förmiddagen) och sen vilade jag i soffan fram till tre. Tog mig i kragen och åkte till Linnéa, där hon och soffan väntade. Vi mös lite och sen premiäråkte jag med Linnéa till Hallsberg för att kolla innebandy. Kom hem efter åtta och väntar fortfarande på min ork. Hoppas att en god natts sömn gör susen - godnatt!!


Var föresten ute och åt tapas på mingla igår med älsk, Malin & Robin. Supergod mat! Sen kollade vi nya twilight, för bra!! Se den!

Lördag

Underbart med helg efter en fullproppad vecka. I torsdags blev det nästan tio timmars jobb innan jag körde veckans andra zumbapass och sen åkte hem till soffan med mitt hjärta. Igår blev det skola-jobb och sen dödens spinningpass, hade svårt att ta mig "hela vägen" hem på cykel sen haha. En myskväll med mina tjejer blev istället till myskväll med Jakob. Vi fixade massor av gott och kollade Band of Brothers.

Nu ska jag ta och göra mig ordning för Marieberg med mamma & sen vidare på kalas för min fina farfar som fyller år idag!!


GRATTIS

..till min underbara vän Nathalie som blir 20 idag!!!!


16

Fyra timmars föreläsning på onsdag eftermiddagar är inte kul. Inte idag heller. Kom hem strax innan sex, kolsvart ute och hjärnan stack för länge sen. Har åtminstone satt igång med tvätten och monterat upp en hylla som min fina morfar har fixat!!



Köpte lite julfix igår också, bland annat ett ljus som passade perfekt i den fina lyktan jag fick av Marie :)


Tisdag = Zumba

Den här dagen blev inte riktigt som jag tänkt, men det löste sig rätt bra ändå. Jobbade någon extra timme och hann med Zumban som nu känns som en självklar del av mina tisdagar. Känns enormt positivt med allting just nu. Måste bara ta mig i kragen med skoluppgifter så jag ligger i fas. Det får bli helgens projekt. Nu ska jag packa ihop mina saker och ta tåget till älskling som åker till Göteborg imorgon och blir borta två dagar.

Imorn kommer min fina vän Linnéa på besök och sen är det skola, tvätt & storstäd som gäller. Hoppas alla har haft två bra dagar som start på veckan!!

Ny vecka - Samma rutiner

Haft en kort, så otroligt kort helg men hunnit med massor av kul saker! Jobbade till fem i fredags, käkade kvällis hos Jakobs mormor&morfar. Sen hälsade jag på hemma hos Emil och Brånn. Kom dit mitt i matlagningen och hade jättetrevligt. Lördagen kickade jag&Malin igång med spinning, sen åkte jag hem för en liten powernap innan det var dags att svida om för tjugoårsfest!! Världens bästa Nathalie blir tjugo på onsdag och det skulle självklart firas. Hade en sjukt rolig kväll tack vare mina fina tjejer som gör allt så mycket lättare ♥
Fars dag spenderades i Pålsboda med bästa pappa och far-&mor-fädrar. Mycket fika och mys.

Idag är det måndag och ny vecka. Är lika smockat den här vecka med skola, jobb och träning!! Idag blev det än en gång RPM som är så sjukt kul, och idag fick jag sällskap av Natti också. Imorn är det åter igen skola, jobb och träning, men denna gång Zumba. Så det är nog bäst att jag kommer i säng nu.. Godnatt!!





Ett jättestort grattis till Linnéa Eriksson som tog körkort idag och äntligen kan skippa passet till krogen!!!! ♥

Tio

Igår jobbade jag förmiddag och hade sen skola en bit in på eftermiddagen. Klockan fyra var jag hemma igen och ingen träning stod på schemat. Självklart så somnar jag och vaknar runt halv åtta tiden. Kan sen inte somna förren runt tolv någon gång. Påminn mig att aldrig mer göra det? (Undrar hur många gånger jag tänkt så...)

Idag var det alltså extra tungt att gå upp. Drog mig iväg till skolan runt åttasnåret och sen direkt vidare till jobbet. Passade på att jobba över någon timme för att sen åka direkt till träningen. Lite lagom stressigt. Var hemma efter åtta och gick hem till saknade Malin för lite prat och mys. Nu borde jag egentligen städa undan lite snabbt, men vem orkar det såhär en torsdagskväll efter tio när sängen är mjuk och go? Imorn blir det mer skola och jobb. Och kanske lite innebandytittande. Längtar till lördag och sovmorgon till nio!!! Godnatt. 

Zumba

Efter en lång skoldag och ett galet roligt zumbapass med Nathalie tar jag nu igen mig i soffan. Imorn ringer klockan 06.00 för jobb och skola hela dagen!! Den här dagen har fört med sig mycket bra resultat och jag kan somna med gott samvete. Skönt.

Åtta

Gårdagen var fullproppad precis som resten av veckan, skola-jobb-träna-laga mat-dö i soffan. Ungefär. Provade RPM för första gången igår,  beskrivs "Musiken tar dig upp för backar och bergstoppar, genom raksträckor och intervaller i högt tempo". Jag skulle kalla det ett (man undrar kanske hur det är möjligt) extremt jobbigt spinningpass. Så jäkla kul att bara ge allt för en stund.

Idag hade jag lite sovmorgon, står skola 10-17 på schemat. Sen blir det att möta upp Natti direkt för lite Zumba! Nu ska jag njuta av min frukost, ha en fin dag!

Kvällsgöra

Har strukit kläder och lagat matlådor inför veckan. Nöjd tjej!! Nu ska jag avsluta kvällen med Shrek och fruktsallad, hoppas alla haft en fin helg!



Lisas dag

Igår firade vi Elin som blir tjugoåring i veckan som kommer, hon bjöd på god mat och bästa efterrätten!! Marängswiss. Mums. Tyvärr stannade jag bara en kort stund då min rygg har varit i uppror hela veckan och speciellt igår.. Alltid lika kul att träffa mina brudar i alla fall!! Idag firades en annan tjugoåring, kusin Lisa, så hon bjöd på smörgåstårta och fika. Jättetrevligt att vara i Pålsboda och få umgås med släkten nu när jag bor så långt bort (ja, Örebro är väldigt långt bort!!).

Nu ligger jag i soffan och ska kolla lite tv innan jag sätter igång med matlådorna inför veckan. Innan det en liten fråga bara. Varför i allsindar ska det vara så himla mörkt?? Klockan är bara fem, men känns som tio, minst! Usch för tråkigt höstmörker. Jag längtar till massor av vit härlig snö och minusgrader dygnet runt.

Fyra

Gick upp tidigt för att hinna till maxi innan allt folk bara väller in, som det brukar vara på fredagar, och spenderade utan trängsel eller stress nästan två timmar där inne. Vad sjutton köpte jag? Ja, mycket var det i alla fall och som alltid när det ser ut som att man handlar till en familj och inte bara till en enda person så vart det avstämning. Suck. Men då det fortfarande var skapligt tidigt och därmed lugnt och skönt där inne gjorde det inte så mycket. Hann hem för att vila en stund och sen åka på spinning, lika kul som vanligt. Vilken enorm energikick man får av att ge allt man har!! Nu i eftermiddag har jag gjort lite egen müsli, eller ja, müsli och müsli. En god blandning att ha i yoghurten på morgonen i alla fall.





Nu ligger jag i soffan och väntar på soffan. Höhö. Ha en bra fredag!!

Tre

Igår bestämde sig min granne för att ha fest. Hela natten. Så det har inte blivit så mycket sömn för min del, gick ändå upp vid halv åtta för att promenera en sväng med Malin. Är alltid lika skönt att börja morgonen med frisk luft. Åkte sedan upp på stan för att käka javafrukost med mina fina, lika mysigt som alltid ♥ Efter frukost tog vi en liten runda på stan innan jag åkte med soffan till Pålsboda för att spendera eftermiddagen hemma-hemma.
Imorgon står det storhandla, städa och spinning med Natti på schemat, så laddar upp med soffmys hela kvällen!


November

Är helt galet att det redan är november, om bara ett par veckor är det  första advent. Sen säger det svish och så är det jul. Älskade jul. Ska bli så kul att få julpynta och köpa egen gran till lägenheten!!

Efter tentan i måndags började en helt ledig vecka för min del, då jag redan har gjort den mattetenta som resten av klassen har framför sig. Brukar så lätt bli rastlös när jag ska vara ledig flera dagar i rad och tyvärr går det inte att städa, tvätta och organisera om garderoben hur många gånger som helst på kort tid. Men nu har snart två dagar gått och jag klarar mig utmärkt. I helgen blir det födelsedagsfirande av två tjugoåringar och att ladda om inför nästa vecka. Då börjar nästa läsperiod med lektioner varje dag plus lite extrajobb här och där. Nu ikväll ska jag och Natti för första gången prova på Afro-Dans, ska bli skitkul!! Men först en liten powernap...

Tisdag

Fortsatte förra veckan med att varva plugg, träning och bara ta det lugnt. På lördagen hjälpte jag mamma storhandla och blev sen ompysslad i Pålsboda med god mat och fina saker till lägenheten. Igår hade jag min första tenta för terminen, kan gå hur som helst. Avslutade dagen med Body Jam, otroligt svårt men roligt!! Nu ska jag iväg på zumba och sen hem till Jakob!


RSS 2.0