Sweeeet

KENT igår var dessutom guld. Precis vad som behövdes för att pigga upp denna annars jävligt sega vecka. Saknade en hel hög med låtar, dock vägdes det pretty much upp av alla låtar från Vapen & Ammunition som var med. Tack brudar ♥

Nu vill jag ha hem herr joppe. Tunisien låter ju inte gött någonstans. Right? ehehh

Torsdag

Jag säger bara hahahhahahahah
http://www.youtube.com/watch?v=4Jb8WS55xAo

Räddning

Har du kartan kvar?
Eller en aning om vart vi är på väg?
Så led oss
Ingen lämnas kvar
Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss
Och när du öppnar fönstret blåser en vårvind
Förändring

Kan vi inte skjuta upp det lite?

Panik. Ångest. Smärta. Nu är det över och jag vet inte vart jag står. Ont gjorde det, kanske till och med gör. Orkar inte fundera mer. Nu tar jag nya tag och sätter nya mål.


Lördag

Igår vart det pizza & monopol med grabbarna g, lika trevligt som alltid! Idag är det sista kvalmatchen och lagfest som står på schemat. Är fortfarande sjuk (med andra ord: fortfarande jävligt förbannad) så blir bara att sitta med på bänken för min del men jag litar fullt ut på brudarna med blåvita hjärtan att vi tar det här nu. Det är vi fanimej värda.



Sick and tired

Nu får det vara nog. Typiskt min otur. Ville så gärna med till askersund igår. Saknar det överallt annat. Som tur är händer det så mycket annat runt omkring nu när studenten närmar sig att jag inte orkar sätta mig och hinna fundera över hur jobbigt det är. Vill bli frisk nu, vara med och dela glädje och besvikelse och känna att jag gjort allt jag kan.

My girls


Tidlöst

Tomorrow I will change and today won't mean a thing

Forever united here somehow



tror inte det behövs så mycket mer. hello fridaaay

Torsdag

Seg skoldag. Seg eftermiddag i soffan. Dagen räddades av mina smågrabbar på träningen, stort plus! Nu ska jag ringa fröken B och styra upp lite planer, sen blir det sängen. Två lektioner imorn sen väntar långhelg. Gött


Savior

Bästa vän kom just förbi med godis. Puss


Kanske?


Stockholm

Yes. Där befinner sig just nu alla andra tekniktreor. Själv ligger jag hemma och är jävligt trött på att ha ont. Besökte nyss Vladimir, så kan hoppas på att ryggen och nacken gett sig tills imorn. The high end of low räddar dagen.

Söndag

Spenderat största delen av dagen hos mormor&morfar med joppe och syskonen. Det bjöds på pannkaka, kort och fia med knuff. Kanonmysigt! Kvällen består nu för min del av plugg. Undrar lite varför jag ens sätter mig här?


Jag vill. Nuuuu


Dunderklumpen

När man ska sätta sig på en stol kan det vara en bra idé att pricka stolen. Och låta bli att dunka skallen i ett hörn på en bänk. Då kan man få hjärnskakning. Rätt ont. Rätt trist också. SUGHELG


RSS 2.0