I feel good

Jobbar med lägenheten. Jobbar på Ericsson. Sover. Tränar. Äter. Sover. Jobbar. Ja ni fattar? Helt slut men gud så kul det är när allt rullar på!!

Åtta

Ännu en (tjatigt jag vet) helg som gått galet fort! Lördagen spenderades i Vesta och mys med Jakobs släkt och igår var det kalas för Jakobs kusiner och på kvällen åt vi ute med Marie! Idag har jag varit i stan med Jakob och hans syster, i jakt på möbler till mig och Sofia! När jag kom hem väntade lite post på mig, bland annat hade mina odd molly produkter äntligen kommit!! Eftermiddagen ska jag välförtjänt spendera i soffan med SATC.



Elva

Redan helg igen! (Känns som om det börjar bli min nya favoritfras?!) Fattar inte vart tiden tar vägen. Tänk att det bara är elva små fjuttiga dagar tills jag får nycklarna till lägenheten och blir granne med bästa Mallan. Hinner inte med för fem öre, Linköping känns som flera år sedan. Har varit ledig i två dagar nu, hunnit med Vingåker med älskling och varit hemma hos nyopererade Emma med presenter! Ikväll ska det grillas här hemma och sen ska jag fortsätta läsa min bok. Väldigt skön fredag.

Helg

Promenad med Nathalie i torsdagskväll och sen började min helg. Sovmorgon sen iväg till frissan för att bli fräsch, trevlig kväll på Pitchers med ännu trevligare brudar och födelsedagsfirande av bästa Emma igår! Nu ska jag vidare till Norrsätter för kalas nummer två denna helg! Ciao


Fredag:


Lördag:

Vår

Haft en jättemysig eftermiddag på stan med mina brudar! Guld värt efter en seg dag på jobbet. Ikväll ska det grillas med älsk och imorgon är det redan torsdag? Tänk att ibland är livet allt bra underbart. Blir inte direkt sämre av att helgen är full med fina planer. Om jag bara kunde få bli sådär härligt frisk igen också. Kanske är en aningens för mycket begärt i dagsläget, och om jag ska vara ärlig så, vad gör det om hundra år?


Passar på att bjuda på en liten bild från min tid som boxare.. eller nåt sånt!

Måndag

Ännu en måndag avklarad och jag är vid liv. Har njutit i det fina vädret, läst min bok och klippt älskling! Imorgon hoppas jag att förkylningen är puts veck när jag vaknar!! Snälla?

Godnattttti


Here we go again

Söndag igen. Har varit sjuk och jäklig hela helgen, bara för det har det såklart varit toppenväder. Ska spendera den här dagen i soffan (japp ännu en dag i soffan....) och kämpa för att må bättre tills imorgon så jag kan jobba! Som tur är har jag the city till sällskap.

Grattis världens bästa morfar på 70årsdagen. Hoppas ni har det underbart i Italien!!

Torsdag

Vaknade med hosta och utan röst. Jäkla väder att hålla på och växla sådär. Sista jobbdagen för veckan idag i alla fall, får ta och stå ut. Håller tummarna för sol och värme till helgen.



Sammanfattning


RSS 2.0