Tisdag

Nu har jag semester. I helgen spenderades en natt hos fröken b och resten av tiden med mitt hjärta. Då måndagen bjöd på pissväder följde jag med älsk+familj och tog en rundtur i närmsta sverige med många stopp. Hade en underbar dag som avslutades i soffan till patrik 1.5! Idag har jag vart på sjön med la familia, carlbacks och larssons, mycket trevligt.

Tog nyss en löprunda med lillebror, första rundan på gud vet hur länge. Nu ska jag krypa ner med min bok och invänta morgondagen då det blir en shoppingrunda med nathalie ♥ Puss på livet!



Framtiden är en annan värld just nu


Helgen



Du. Bara du.

Äntligen helg!

Har haft den bästa eftermiddagen på länge. Umgåtts med famlij och planerat massa bus med mina babes. Nu är jag redo för att sova, vakna utan någon som helst snuva och vara piggast någonsin inför morgondagens äventyr i stockholm med mitt hjärta! Sweeeet

.

Du behöver inte bry dig som en vanlig människa skulle gjort. Bli irriterad när du borde trösta och tvivla när jag försöker det du vill. Tack.

You get what your given, it's all how you use it

Sjuk. Igen. Men bestämde mig precis nyss att jag ska till jobbet imorn. Sen ska jag ha en underbar helg med underbara vänner, efter att först åka iväg med mitt hjärta+familj på fredag. Som jag längtar!



Saknar min solstråle

Sista dagen på veckan

Även känd som söndag. Jobbet på Ritz igår var precis vad jag behövde, roliga och glada människor. Lyckades få med mig min prins hem som sällskap för det som var kvar av natten också. Idag hade vi överraskningsfika för linnea som fyller nitton idag, orreborre hade styrt folk i en park utanför deras nya lägenhet. Grattis babyboo.

Fick sen skjuts med emma hem till hårde, klippte honom och damsög lite i vanlig ordning haha. Vi gjorde även lite planer inför framtiden mohaha. Avslutade eftermiddagen på sjön med det vanliga folket, däckade på klipphällen med fötterna i vattnet. Gött. Nu ska jag käka pizza med la familia och kolla grinchen. Efterlängtat

Bitterrrrrrr

Ska snart iväg på andra jobbpasset för dagen, den här gången på ritz. Mår pyton och vill bara ha lov.

RSS 2.0