Onsdag

Blev storshopping med malin i söndags, kom hem med en helt ny vårgarderob. Så jäkla nöjd tjej. I söndags kväll kom äntligen min joppe hem igen också, ännu lyckligare tjej!!! Nu får han stanna hemma en lång tid tycker jag ♥

Fattar inte att det redan är onsdag, veckan går galet fort! Nu ska jag krypa ner i soffan och vänta på att sömnen knackar på. I helgen blir det högskoleprov och förmodligen lite jobbfest, kul!


2 steg från paradise

Firade lollo igår med lekar och trevligt folk, blev även en oväntad utgång på det, skitkul!! Tack alla inblandade! Nu på förmiddagen har jag jobbat med laget i Kumlahallen under företagsinnebandyn och ikväll blir det HÅKAN ♥ med fina tjejer. Lycka.

Imorn ska jag hem till Hardmo en sväng och sen träffa mallaballa! Bra helg!




Home alone

Efter att ha känt mig seg och hängig hela förra veckan så styrde det upp sig emot helgen. Spelade sista matchen för säsongen i lördags, och gick ut och åt med fina brudar efter det på efesos. Tummen upp!! Igår kollade jag och joppe på bio och käkade take away från jensens. Riktigt bra avslutning måste jag säga. Igår åkte ju som sagt la familia till fjällen och lämnade mig själv, eller ja, inte helt själv. Våra stora, farliga kissemissar är ju kvar hemma och vaktar såklart hehe.

Självklart ska det ju också blåsa storm så det knakar i hela huset bara för att jag är ensam hemma? Tur att joppe kommer och räddar mig snart!

Hard work work

Sitter hemma hos joppe och väntar på att han ska komma hem, känner hur ögonlocken vill stängas mer och mer. Tröttheten efter den förlorade sömnen mellan söndag och måndag som hunnit ikapp, tungt. Men bara tre dagar kvar sen helg!!! Ska ut och ha det trevligt med saknade tjejer på lördag och förhoppningsvis hinna med ett biobesök med my love.
På söndag åker la familia till fjällen och blir borta ett par dagar, och när de landar hemma igen så åker jakob. Bara jag som är kvar hemma hela tiden! Vill också ut och resa lite, eller bara komma bort en helg. Blir att göra upp lite planer - ha något att se fram emot.
Min lilla solstråle som lyser upp varje dag på jobbet!

Måndag

Jobbat, städat mitt rum och fixat i garderoben. Och så är klockan inte ens fyra, hur glad blir man inte? Nu ska jag gosa ner mig i sängen och sova en välförtjänt stund innan det är dags för träning!


Update

De senaste veckorna har gått jättefort, det är redan mitten på mars och våren har flera gånger knackat på dörren. Har hunnit med att träffa vänner, spela innebandy, varit ledig och jobba min första vecka på Ericsson. Trivs jättebra, med allting. Nu saknas bara värme. Vill ha vårjacka och converse!!




Du är saknad.

Steg 4

Skaffa ett jobb.

Lyckades med lite hjälp skaffa ett kanonjobb där jag varje dag får hänga med mallaballa, jättenöjd!!
Tack Ewa.

RSS 2.0