Helgen

Har haft en underbar helg i sällskap med mitt hjärta. I förmiddags kom även halva familjen ner och hälsade på, fikade och strosade i affärer. Jättemysigt! Nu ikväll har jag pluggat tills fingrarna krampade och ska upp extra tidigt för att möta Linda i skolan och plugga ännu mer innan vi börjar. Så nu säger jag godnatt. 

You are one of a kind


Make it right

Trots att jag slutade fem och det var kolsvart när jag cyklade hem, och att det var skitjobbigt att balansera med cykel och tunga matkassar har jag haft en riktigt bra dag. Tack vare Linda och Kristin.

Nu ligger jag i sängen med tända ljus och funderar på hur jag bäst ska spendera min fredagskväll. Tror jag börjar med ett bad. Inatt kommer mitt hjärta och på söndag kommer mamma, syster, mormor & morfar. Härliga helg!

Tänker lite extra på världens bästa Emma idag. Du är saknad


vill inte


Jaha

Är sjukt uttråkad. Och sugen på glass. Nu stänger jag av!

Ny dag. Nya tag.

Gamla drömmar.


Tisdagskväll

Slutade klockan tio idag och börjar klockan ett imorgon. Jättebra tänkte jag, tid att plugga, men. MEN. Vad har jag gjort idag? Allt för att undvika böckerna. Har i alla fall både handlat, rensat och tränat. Inte bara legat i soffan, med solen lysandes i ansiktet, och läst min bok. Som är skitbra!! Men nu ska jag krypa upp i soffan igen. Plugga kan jag göra imorgon. Eller på torsdag. Vill mest av allt att tiden ska spolas fram så jag får träffa mitt hjärta igen, under den lååånga tiden hemma hade jag nästan glömt hur det var att inte ses varje dag. Tungt.


Tack Linnéa för det lilla pratet idag. Det är sånna samtal som kan vända hela dagen på rätt sida igen.

Pray for tomorrow but for today all I want is to be home

Låter Dave Grohl sjunga mig rakt in i hjärtat. Jag saknar dig redan


Fortsätt simma..

Hade en underbar fredag som innehöll allt det där jag längtat efter. Idag har jag legat under min mysiga röda filt med hjärtan på, som blir lite sådär extra mysig just för att det är en röd filt med hjärtan på, och läst en bok med kokos som sällskap. Nu dricker jag te och lyssnar på världens bästa håkan i väntan på mitt hjärta och mammas hemgjorda pizza. Här ska det lördagsmysas!
 
Jag och småglina sommaren tvåtusenåtta.

Dagens

Sov hela natten för första gången på jättelänge inatt. Gick upp sent och spenderade förmiddagen i soffan. Behöver fortfarande sova ikapp ett par veckor innan jag känner min på benen igen. Träffade min solstråle på sveas för lite lunchkaffe idag, underbart! Sen storhandlade jag haha.. vet inte hur många varv jag gick runt maxi. Suck på mig!! Har även hunnit med att cykla tills mina ben gick av och lagat massa god mat åt min family! Kollar på tv med mammi nu och väntar på att sömnen ska knacka på. Vill bara soooovaaaaa


Imorn ska jag dejta mina nittiotvåor, puss på det!!

.

Det lilla hopp jag hade har försvunnit och ersatts av mer olycka. Tappar mig själv i det här. Vill bara gömma mig tills det är borta.

Onsdag

Imorgon klockan tio börjar jag mitt "höstlov" som kommer vara i tolv dagar. Tolv dagar hemma i Pålsboda hos min saknade familj ♥ Fröken B började sitt lov redan idag, så jag har myskväll med mig själv framför tvn. Jätteskönt! Har även storstädat lägenheten idag och tagit mig ut i spåret trots kylan. Nu ska jag fortsätta vara en soffpotatis och längta tills imorgon!

Saknar mitt hjärta.


RSS 2.0