Onsdag

Lunchspinning, lunch och en lång eftermiddagslur. Vaknar av att solen lyser in genom rutan. Underbara onsdag.

Bildregn

Här kommer bilder från de senaste veckornas firande och mys!

















Tack!!

Spenderade kvällen hemma hos Elin med prat och mys, alltid lika kul att ses. Fick även en superfin födelsedagspresent som passade mig perfekt!




Tisdag

Solen tittade just fram och jag ska traska upp på stan för att äta lunch med mamma. Sen blir det skola och träffa saknade Elin!! Fin tisdag.


Lycklig

Nu står två solsemestrar på schemat inför vår & sommar. Först Egypten med mitt hjärta i april och sen Mallorca med världens finaste familj i augusti. Jag längtar!! Har dessutom massor av roliga saker inplanerade saker varje helg en lång tid framöver. Snart är det sommar.


El Gouna, Egypten


Mallorca


Fredag

Lång och tråkig fredag. Saknar min älskling.


Torsdag

Morgonpromenad med Malin, javafrukost med älskling, lunch+fika med fina vänner, presentkortsshopping, body pump & ett lång härligt bad. Det var igår. En underbar onsdag.
Idag är jag rastlös och seg. Tur att hela kvällen ska spenderas med bästa Nathalie!

20

Väcktes av skönsång, blommor och fruskost på sängen. Fick världens bästa present av världens bästa älskling. Kunde inte ha startat dagen bättre ♥ På kvällen kom min fina familj hit och skämde bort mig innan det blev en tidig kväll pga mattetenta idag. Som gick bra. Ikväll kommer brudarna hit och äter middag, bra lördag!

Sista dagen på mitt nittonde år.

Är inte sådär jättesugen på att tentaplugga så gör massor av annat istället!! Till exempel åt jag godaste frukosten. Nu ska jag fortsätta att göra ännu mer annat tills älskling kommer ikväll!


Onsdag

Vissa dagar och vissa saker kryper under skinnet på en. Saknar mina fina vänner.

Kärlek

Blev utbjuden på mat igår av mitt hjärta, vart fick jag inte veta förren vi stod utanför dörren. Det blev libanesiskt på Meza, rekommenderar starkt denna restaurang, superfräscht, mysigt & god mat! Tack älskling ♥




Ett meningslöst klagoinlägg

Har så mycket jag måste göra. Och så mycket jag vill göra. Den här veckan skulle jag behöva ett par extra dagar för att allt ska gå ihop! Istället ligger jag i soffan med huvudvärk och utan ork. Vad fan hände? Energi någon?

Sol

Dagar som idag älskar jag vintern.


Innebandysöndag

Kollat innebandy hela dagen, först med Jakob som sällskap och sen med fina Linda som är hemma från Australien!! Så kul att ha henne hemma igen. Nu ska jag krypa ner i soffan och bara söndagsnjuta!

Från i torsdags då vi fikade på Hälls ♥

Lördag

Inledde min helg med att åka till Pålsboda. Blev god mat och film med mamma & pappa. Alltid lika mysigt att få komma hem och bli ompysslad! Idag blev det morgonpromenad i skogen (gud vad jag saknar skogen) och sen en snabbvisit på marieberg med mamma. Väntar nu, som vanligt på lördagar, på att mitt hjärta ska sluta jobba så vi kan mysa hela kvällen. Ha en fin lördag!


Tack mamma!!



2010-02-08


Lycka

Tack min fina vän ♥



Februari

Har hitills haft en lång men väldigt bra vecka. I tisdags hade jag, Linnéa och Natti tacokväll med SATC, kommer aldrig tröttna på den kombon. I torsdags bjöd min fina mamma på lunch och nytt regnställ, och på kvällen kom Malin & Becca hit på mys med blåbärspaj och Notting Hill. Igår gick jag & soffan på stan för att sen åka hem till Linnéa med Elin, Emma och Madde. Linnéa bjöd på en stört god kycklingpaj och sen spelade vi alias hela kvällen. Och skrattade. Älskade vänner ♥



Har precis ätit godaste återhämtningen efter en lång morgon/förmiddag på gymmet och väntar nu på att mitt hjärta ska sluta jobba. Ha en underbar lördag!!
 

RSS 2.0