Påskelipåskpåsk

Det är sjukt vad fort veckorna går när man jobbar eftermiddag. Nu är det helg igen, långhelg dessutom. Det har funnits mängder med godis tillgängligt i flera dagar på jobbet. Sådär så man bara inte kan låta bli. Det är ju bara påsk en gång om året eller?

Imorgon ska det grillas med finfint sällskap och sen vidare till världens bästa granne för fint-väder-och-härliga-människor-chill! Underbara planer.



Lite bilder från förra helgen:


Solsöndag

Ännu en helg som bara har flygit förbi, igår hade vi en efterlängtad tjejkväll och idag har jag firat mormor med gammelmormor på sällsynt besök!! Jättetrevligt! Har även hunnit med morgonpromenad med Malin och grillning med familjen. Nu sitter jag och väntar på mitt hjärta som kommer och försätter att förgylla min helg till max. Vi ska spendera söndagskvällen som den bör spenderas. Ett ord. Midsomer.

Onsdag

Hade en toppenhelg full med saker jag verkligen ville göra!! Och nu är det snart dags för nästa, som jag tror kommer bli precis lika bra.

Torsdag

Vaknade med en förjävlig huvudvärk och nu tänker jag, som alla andra förmiddagar den här veckan, ligga i sängen tills det är dags för jobb. Behöver helt klart bryta den här negativa cirkeln av att bara sova och vara trött hela tiden. Behöver vårväder och solsken. Både ute och inne


Ny vecka

Efter att ha sovit mer än tio timmar så kände jag mig lite piggare i söndags. Rensade garderoben och städade undan lite sen spenderade jag eftermiddagen och kvällen hos min sjukling. Nu på morgonen har jag varit på ett efterlängtat besök hos kiropraktorn, så himla skönt!! Ska krypa upp i soffan och vila resten av förmiddagen, sen är det dags att börja en ny veckas jobb!  

Helg

En tung jobbvecka avslutades med att sluta lite tidigare för att dra hem till mitt saknade hjärta. Idag har vi skrivit högskoleprov hela dagen och jobbfesten som stod på schemat blev utbytt mot kurering. Helt död. Ska ta en lång lång lång dusch och sen spendera kvällen i horisontalläge. Ciao


Min fina och jag 

RSS 2.0